Logo for grundejerforeningen SMÅFOLKSVEJ

Arkiv

Alt materiale fra "Siden sidst":

afvanding

I sommeren 2018 var der stor aktivitet på Småfolksvej. Der blev gravet og lagt kabler/rør på hele den nordlige side af vejen.

Afvandingsproblemer Småfolksvej Grundejerforening

Der vil blive opsat en pumpestation ca. 20 meter mod vest fra Småfolksvej 72. Herfra bliver vandet pumpet via de nedlagte rør til Genz Appartments, hvorfra det ledes under vejen over til en samlebrønd i den sydlige side af Småfolksvej. Herfra skal det af egen kraft løbe ud i Vadehavet.

 Ifølge kommunen skulle vores problem med overfyldte grøfter og vand på vejen således være løst og bestyrelsen betragter sagen omkring afvanding som afsluttet.

Skulle der mod forventning stadig være problemer, så send en besked under linket ”Kontakt os”.

 

Udviklingsplan for Rømø

Nov 2018

Initiativtagerne (Tønder Kommune, Tønder Erhvervsråd, Business Region Esbjerg, Rømø-Tønder Turistforening, Nationalpark Vadehavet, Naturstyrelsen, Tønnisgård, Enjoy Resort, Rømø Lys, Novasol, Feriepartner Rømø og Rømø Havn) bag Rømø Udviklingsplan inviterer til orientering om udviklingsplanen:

Onsdag, den 28. november 2018

på Enjoy Resorts, Havneby

På mødet vil du blive præsenteret for planen, udkast til tidsplan, information om den overordnede strategi og dens indsatser samt den videre proces.

Der vil være mulighed for at komme med bemærkninger, ligesom du kan melde dig til at deltage i kommende projektgrupper.

Kan du ikke deltage, kan du efter mødet finde planen på www.toender.dk og fortsat komme med kommentarer frem til den 2. januar 2019. 

Aug 2018

VELKOMMEN
til Grundejerforeningen Småfolksvejs
nye hjemmeside

Så kom den nye hjemmeside endelig på plads, og vi håber, den lever op til dine forventninger.

I forbindelse med den nye hjemmeside har vi i bestyrelsen forsøgt at finde ud af, hvor vores logo med den karry-gule svane kommer fra, og hvilken relevans den har for vores forening – det kunne vi ikke finde svar på, så derfor besluttede vi, at udskifte det dunkle logo med et mere relevant logo – det håber vi selvfølgelig, at vi får opbakning til.

Da vi lever i en tidsalder, hvor ipad, tablets og smartphones i højere grad er en del af hverdagen frem for computeren, har vi gjort hjemmesiden både mobil- og udskriftsvenlig.

Bestyrelsen har brugt omkring 50 timer på udarbejdelsen (research, tekster, telefonsamtaler mv) af denne hjemmeside, så vi håber, at du vil bruge lidt tid på at ”surfe” på siden og komme med konstruktiv tilbagemelding. Finder du fejl – store som små, synes du, der mangler noget, så gå ind under ”kontakt os” og send en besked. Vi kan uden beregning rette på hjemmesiden indtil udgangen af september, men din deadline er 23. september 2018, herefter betaler foreningen for rettelser!!

Under siden ”Siden sidst” vil du altid kunne finde sidste nyt om, hvad bestyrelsen arbejder med, eller nyheder om, hvad der sker i vores område siden sidste generalforsamling.

Siden ”Info om Rømø” er bestemt også et besøg værd. Her findes både nyttige oplysninger og spændende historier.

God fornøjelse – vi ser frem til at høre dine kommentarer!

På bestyrelsens vegne.


Connie Rasmussen
Formand

 

 

 

© Birthes Webdesign